Home  |   Updates  |   Hobby`s   |   Pictures   |   Downloads   |   Links   |   Contact  |  Guestbook
Website since 12-04-2007, Copyright © 2007-2023 by "Henri SchroŽn"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@kyro-schroen.eu    Last update:  17-01-2021
Website van
Henri SchroŽn
Designed by TAZ

Commercialmotor.com  09 January 2021

Consortium Purchasing, dat Eddie Stobart en AW Jenkinson omvat, heeft een bestelling geplaatst voor 2.250 nieuwe Scania's


Scania (Groot-BrittanniŽ) heeft een order binnengehaald voor ten minste 2.250 vrachtwagens van Consortium Purchasing, een operatie onder leiding van William Stobart, uitvoerend voorzitter van Greenwhitestar Acquisitions (eigenaar van Eddie Stobart, The Pallet Network en iForce), en Allan Jenkinson (eigenaar van AW Jenkinson Forest Products). Het vertegenwoordigt de grootste Europese order voor civiele vrachtwagens van de Zweedse vrachtwagenfabrikant ooit.

De vrachtwagens, een mix van trekkers en bakwagens uit de P-, G-, R- en S-serie, en voor het eerst een onbepaald aantal meerwielers, worden de komende tijd geleverd door Scania-dealers Haydock Commercial Vehicles en Graham Commercials. over een periode van twee jaar. Ze zullen worden geleverd op basis van volledige R & M-contracten, waarbij alle werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het Britse Scania-servicenetwerk, en zullen maximaal drie jaar in dienst blijven.

Meer dan 1.000 zijn bestemd voor Eddie Stobart, de rest wordt verdeeld tussen AW Jenkinson Forest Products en het derde lid van het consortium WS Transportation.

Dit is de zesde keer dat het consortium een ??grote order bij Scania heeft geplaatst. De laatste keer was 2018, toen er 2.100 exemplaren werden gekocht.

"We zijn absoluut verheugd dat we deze order bij Scania hebben geplaatst, vooral in zulke uitdagende en onzekere tijden", zegt William Stobart. "De nieuwste generatie voertuigen van Scania - die we nu drie jaar gebruiken - zetten de lange traditie van uitstekende service, betrouwbaarheid en goede brandstofprestaties voort die we van het merk gewend zijn. Dit, samen met het constant hoge serviceniveau dat we ontvangen van het Scania-netwerk, daarom hebben we Scania gekozen om aan een groot deel van onze truckvereisten te voldoen. "

De verkoopdirecteur van Scania (GB), Vincente Connolly, voegt eraan toe: "We zijn enorm trots dat we op dit moment zulk positief nieuws kunnen melden. Tijdens onze onderhandelingen waren zowel William als Allan buitengewoon complimenteus over de speciale relatie die bestaat tussen onze organisaties, en doet dit al vele jaren. We kijken er nu naar uit om de bestelling uit te voeren en met de teams binnen het consortium samen te werken om de best mogelijke service en totale bedrijfskosten te leveren voor elk voertuig in deze overeenkomst. "